Beauté Anna-claire

Zit jij lekker in je vel?

Het is heel belangrijk lekker in je vel te zitten. Niet alleen tussen je oren, maar ook eromheen. Ik vind het heerlijk om het beste en mooiste van jou naar boven te halen.

catolijne

 

Persoonlijke verzorging heeft van jongs af aan mijn interesse en aandacht gehad. Mijn ouders hadden een parfumerie/drogisterij en ik vond het heerlijk om hen te helpen. 

Naast diverse vakopleidingen heb ik in ruim 30 jaar veel kennis en ervaring opgedaan als schoonheidsspecialiste en verkoopadviseur in diverse parfumeries en beautysalons. 

Beauté Anne Claire ben ik in 2008 gestart vanuit een eigenwijze visie. Door mijn werk ontwikkelde ik een eigen kijk op huidbehandeling en raakte ik er steeds meer van overtuigd dat ik meer voor de ander kon betekenen als ik zelf de vrijheid zou hebben in het maken van de beste keuzes voor producten en behandelingen. 

Het allerbeste is alleen goed genoeg. Om dat te kunnen blijven bieden, volg ik de laatste trends en trainingen en reis ik regelmatig naar het buitenland om terug te komen met bijzondere producten uit verre culturen. 

Zie ik je snel?

Catolijne 

 

stuur bericht